Frekvensterapi

Energimedicin för holistisk hälsa

Ta reda på vad din kropp är belastad av när det gäller parasiter, mögel, bakterier, virus, svamp, tungmetaller och allergier. Här får du en energianalys på hela din kropp och alla system samt behandling. Frekvenser behandlar obalanser effektivt genom resonans (förstärkning) eller interferens (utsläckning).

Bakgrund

Bioresonansterapi, också kallat frekvensterapi, ökar frekvensmönster hos celler, organ och kroppssystem samtidigt som den neutraliserar frekvensmönster hos virus, bakterier, toxiner, allergier, med mera.

På så sätt kan man återställa balansen för att främja kroppens naturliga självläkningsförmåga. Resultatet blir mer energi och ökat välbefinnande.

Power within concept använder den senaste bioresonansutrustningen Oberon System Quantum & AWL1 Quantum Generator från Energy Life

Frekvensterapi, bioresonans

Vad är bioresonans?

Allt som existerar i universum består utav energi och vibrationer. Bioresonans handlar om den subtila energin hos levande och icke-levande ting. Lagen om resonans används i denna metod för att stärka eller försvaga subtil energi med hjälp av bioresonansutrustning.

Bioresonansteknik är fördelaktig för hälsa och välbefinnande, inte bara för människor och djur utan även miljö och platser kan harmoniseras och balanseras, till exempel jordbruksmarker och hem.

Historia

Frekvensterapi har framgångsrikt använts som alternativmedicin sedan 1970-talet vid behandling av olika åkommor av tusentals terapeuter och kliniker över hela världen. Denna typ av terapi presenterades av fysikern Franz Morell och elektronikingenjören Erich Rasche som ett resultat av medicinska tester inom elektroakupunktur.

Oberons rötter sträcker sig tillbaka till 1960-talet, då visionära forskare vid Ryska vetenskapsakademin, under ledning av professor Neccherova, upptäckte de unika vibrationsfrekvenserna hos friska mänskliga celler. Dessa dedikerade forskare utvecklade en omfattande databas över olika sjukdomar och deras frekvensmönster, vilket revolutionerade vår förståelse av hälsa och välbefinnande. 

Forskning

Flera kliniska, fysiska och organiska studier har genomförts av globala forskargrupper som visar på effektiviteten hos bioresonansmetoden speciellt i situationer som allergier, reumatiska sjukdomar, luftvägssjukdomar samt flera smärtsamma syndrom.

Vill du veta mer om frekvensterapi?

Kontakta oss så berättar vi mer

Hur kan jag få hjälp utav frekvensterapi? Vilket paket passar mig bäst? Hur går det till ?

Boka in ett kostnadsfritt samtal med vår frekvensterapi expert Mikael eller skicka ett intressemail till info@powerwithinconcept.com så återkommer vi så snart vi kan!

Vetenskapen - Hur fungerar frekvensterapi?

Lagen om resonans

För att förstå den universella lagen om resonans måste vi först förstå att allt som existerar i universum vibrerar vid en specifik frekvens.

När två oberoende våglängder, vibrationer eller frekvensmönster kommer nära varandra kommer de interagera på ett mindre eller större sätt. Detta resulterar i skapandet av ett helt nytt frekvensmönster, vars övergripande vibration bestäms av hur frekvensmönstren hos de två tidigare frekvensmönstren integrerar med varandra.

Frekvensterapi, bioresonans
Frekvensterapi, bioresonans

Frekvenser

Bioresonans verkar genom att man specifikt påverkar frekvenser, antingen genom resonans (förstärkning) eller interferens (störning eller utsläckning av våglängden).

När två lika frekvensmönster sammanfaller parallellt med varandra (som i första bilden) blir resultatet att det skapas ett förstärkt frekvensmönster, alltså en högre amplitud på grund av resons (förstärkning).

Om två lika frekvensmönster sammanfaller motsatt varandra (som i andra bilden) blir resultatet att det skapas ett försvagat frekvensmönster, alltså med lägre amplitud på grund av interferens (utsläckning eller störning av våglängden). Till exempel, teknologi för bruseliminering som används i nya hörlurar fungerar baserat på interferens.

Kroppens celler

Vår kropp består av cirka en triljon celler. Ett organ innehåller flera celler med olika viktiga funktioner och varje cell omges av ett cellmembran.

En frisk cell har en viss frekvens och en sjuk cell har en annan frekvens. En frisk cell har en membranpotential (elektrisk spänning) i vilotillstånd på -70 till -90 mV. En sjuk cell har cirka -30 till -10 mV.

Cellmembranet har viktiga funktioner som att reglera in och uttransport av ämnen, upprätthålla cellens immunförsvar, skydda cellen och att hela tiden kommunicera med omgivningen.

För att cellen ska kunna fungera bra och vara i sitt friska harmoniska tillstånd är de alltså viktigt att cellmembranet kan fungera och arbeta som de ska.

Vid sjukdom blir de obalans i en cell när spänningen i membranpotentialen och induktionsströmmen avtar, vilket begränsar flödet i cellmembranen.

När jonkanalerna inte kan öppnas normalt blir in och ut transport av viktiga näringsämnen begränsat i cellerna vilket leder till diverse sjukdomstillstånd.

Med hjälp utav bioresonans ges resonans till den elektriska spänningen vilket leder till att de det naturliga flödet harmoniseras i cellerna.

Frekvensterapi, bioresonans

Bioresonans

Med denna metod påverkar en extern energi (eller vibration) det subtila energifältet hos en materia eller organism, vilket får det att stärkas genom resonans eller försvagas genom interferens.

Det subtila energifältet/kvantfältet är uppbyggt av universell energi, också kallat skalärenergi, 0 punkts-energi eller Tesla-energi.

Förändringar i kvantfältet har en fysisk påverkan på materia eftersom information, energi och materia alltid interagerar med varandra och är direkt sammankopplade. Därför påverkar förändringar i ett av dem automatiskt det andra. Det betyder att om något i det fysiska förändras så förändras samtidigt kvantfältet och vice versa.

Lagen om resonans används för att skanna eller påverka kvantfältet med hjälp av avancerad bioresonansutrustning. De flesta som använts sedan 70-talet har använts för lokala behandlingar, alltså att mottagaren måste vara fysiskt på plats. Till skillnad från idag, så kan de senaste och nyaste utrustningarna sända energi och information helt trådlöst på distans. Dessutom är de i många fall ännu snabbare och effektivare än de tidigare lokala utrustningarna. En annan fördel är att man sparar tid och pengar på att inte behöva åka till en klinik.

Bioresonans är en naturlig och säker metod utan kända biverkningar. Behandling kan genomföras lokalt eller på distans.

Vill du veta mer om frekvensterapi?

Kontakta oss så berättar vi mer

Hur kan jag få hjälp utav frekvensterapi? Vilket paket passar mig bäst? Hur går det till ?

Boka in ett kostnadsfritt samtal med vår frekvensterapi expert Mikael eller skicka ett intressemail till info@powerwithinconcept.com så återkommer vi så snart vi kan!

Frekvensterapi hos oss

programmen

Instrumenten som vi på Power Within använder oss av – Oberon System Quantum och AWL1 Quantum Multifunction Generator – är utvecklade och producerade av företaget Energy Life.

Programmen uppdateras och utvecklas hela tiden. Att de nu är helt trådlösa och arbetar på distans öppnar upp möjligheter för fler människor och djur att få hjälp över hela världen.

Det finns otroligt många Bioresonansutrustningar på marknaden. Vi har noggrant undersökt, testat och till sist valt den utrustning som vi anser är mest effektiv och bäst lämpad.

Oberon System Quantum

skannar hela ditt system för att hitta och åtgärda obalanser

Framtidens medicin

Oberon bioresonansterapi är en innovativ och nyskapande lösning för välbefinnande som utnyttjar kraften av frekvensdiagnos och terapi för att ge nytt liv åt din kropp och själ. 

Våra kroppar är som en symfoni av vibrationer, och när vi är friska, vibrerar varje cell harmoniskt. Oberon använder toppmodern teknik för att analysera de frekvenser som dina celler avger, vilket ger värdefulla insikter om de aktuella fysiska och funktionella tillstånden hos dina organ och system. Genom att peka ut eventuella avvikelser från normen ger Oberon dig möjligheten att vidta förebyggande åtgärder för att återställa balans och vitalitet. 

Skannar av hela din kropp för att se vilka parasiter, virus, bakterier, mögel, tungmetaller, maskar och svampar du är belastad av samt behandlar detta. 

För att stärka organ och funktioner får man en balanserande och förbättrande frekvensbehandling i samband med skanningen.

Exempel på behandlingsområden

 • Analys av alla organ och system
 • Kromosomer
 • Andningssystem med lungor och bronker
 • Endokrina systemet (binjurar, sköldkörteln, bukspottskörteln m.fl.)
 • Hjärta och blodkärl
 • Lymfsystemet
 • Lever och njurar
 • Mag-tarmkanalen, matspjälkningssystemet
 • Muskler och rörelseapparaten (kotor, leder m.fl.)
 • Hjärna och nervsystem
 • Syn- och hörselorgan
 • Reproduktionsorgan

 

Du erhåller ett PDF-dokument på cirka 10-30 sidor med ditt resultat.

Oberon energianalyser och behandlingar rekommenderas att köpas som behandlingspaket men går även att köpa separat. 

Prisexempel:

Energianalys + frekvensbehandling 2490kr

Frekvensbehandling Oberon 950kr 

Tips! Frekvensterapi är godkänt som friskvård.

AWL1 Quantum Generator

Senaste bioresonans utrustningen

Naturlig energimedicin för alla

Den senaste teknologin inom holografisk bioresonans, quantum healing och kvantfysik. Programmet arbetar helt utifrån kvantfältet och akasha arkivet. 

AWL1 Quantum generator överför frekvenser av ljud, färger, bilder och information till kroppen. Organen och psyket harmoniseras genom frekvenser i feedback. Frekvenserna överförs till organismen helt trådlöst med kvant telemetri.

AWL1 Quantum Generator sänder dagligen (24/7) frekvenser till dig utifrån sin databas med hundratusentals program och frekvenser.

Programmet består av 82 olika kategorier. Vissa är enklare och överför bara frekvensen och informationen från tex frukter, grönsaker eller medicinska örter. Det finns också mer komplexa program, som utför korrigeringar av auran, chakran och meridianer. Även området där  personen bor kan renas och harmoniseras mot tex EMF strålning och störande energier (se bild). 

Den överförda informationen harmoniserar organen, men har också en positiv effekt på undermedvetandet. Programmen hjälper därmed till att lösa upp olika psykiska,emotionella och mentala  blockeringar. 

Tips! Frekvensterapi är godkänt som friskvård.

vägen till harmoni och balans

Från ett högre perspektiv signalerar sjukdomar inre och yttre obalanser, disharmoni och avvikelse. Varje sjukdom vill berätta något viktigt för en person och peka på de verkliga orsakerna till obalansen. Sann läkning kan inte komma utifrån, utan måste komma inifrån, genom förändringar i medvetandet, liksom genom förändringar i tankar och emotionella mönster som har varit grundorsaken. Varje person kan bara återfå harmoni och balans och läkning som resultat om personen återigen lär sig att förstå sin själs och sin kropps meddelanden och signaler och återställer en universell ordning inom sig själv. AWL1 Quantum Generator kan vara en stor hjälpare i den här processen.

Vissa människor vill väldigt gärna arbeta på sig själva, men har inte kraften att göra det. De här programmen är utformade bland annat för de personerna. Det är ett fantastiskt verktyg eller stöd för alla som vill förändra något i sitt liv till det bättre. 

Känsliga individer kan uppleva effekterna av harmonisering intensivt i olika delar av kroppen, medan de som är mindre känsliga kan uppleva en känsla av allmänt välbefinnande, ökad glädje eller inre frid.

AWL1  Quantum Generator är ett abonnemang som betalas månadsvis eller årssvis.

 

Våra erbjudanden

Oberon System Quantum

Trial

SEK 4 980
för 4 veckor

Features

 • 4 veckor
 • 1 st skanning, energianalys + behandling
 • 3 st behandlingar
 • Totalt 4 behandlingar
Rekommenderad

Basic

SEK 11 883
för 3 månader
(Ordinarie pris: 13 980)

Features

 • 12 veckor
 • 1 st skanning, energianalys + behandling
 • 10 st behandlingar
 • 1 st uppföljande skanning, energianalys + behandling
 • Totalt 12 behandlingar
 • Veckovis uppföljning via chatt eller telefonsamtal
 • 1 st hälsorådgivning utifrån energianalysen á 60 min
 • 15% rabatt (ord. pris 13 980 kr)
Bästa pris!

Premium

SEK 12 883
för 3 månader
(Ordinarie pris: 16 980)

Features

 • 12 veckor
 • 1 st skanning, energianalys + behandling
 • 10 st behandlingar
 • 1 st uppföljande skanning, energianalys + behandling
 • Totalt 12 behandlingar
 • Veckovis uppföljning via chatt eller telefonsamtal
 • 1 st hälsorådgivning utifrån energianalysen á 60 min
 • Behandlingar varje dag med AWL Quantum Generator (värde 3 000 kr)

Våra erbjudanden

AWL1 Quantum Generator

1 månad

SEK 2 000
per månad

Features

 • 1 månad för 2 000 kr
 • Behandlingar varje dag

3 månader

SEK 1 000
per månad

Features

 • Perfekt för dig som vill prova på
 • 3 månader för 3 000 kr
 • Behandlingar varje dag
 • Efter periodens slut finns möjlighet till förlängning till 12 månaders-abonnemang. (Du betalar då 6000 kr för de resterande 9 månaderna.)
Bästa pris!

12 månader

SEK 700
per månad

Features

 • 12 månader för 8 400 kr
 • Behandlingar varje dag
 • Möjlighet till förlängning

Vill du testa frekvensterapi?

Kontakta oss så berättar vi mer

Hur kan jag få hjälp utav frekvensterapi? Vilket paket passar mig bäst? Hur går det till ?

Boka in ett kostnadsfritt samtal med vår frekvensterapi expert Mikael eller skicka ett intressemail till info@powerwithinconcept.com så återkommer vi så snart vi kan!

© 2023 All Rights Reserved

sv_SESvenska