Power Within Concept - Om oss

I företaget Power Within Concept förenar Elin & Mikael sina kunskaper för att på bästa sätt hjälpa människor

Power Within Concept

EN HOLISTISK SAMLINGSPLATS MED FOKUS PÅ KRAFTEN INOM DIG

Väck kraften inom dig och lås upp din sanna potential! Varje person har unika förmågor och styrkor inom sig som väntar på att släppas lös.

Vi vill hjälpa människor att få kontakt med sin inre vägledning för att uppnå sitt livsmål och leva sitt bästa liv.

Vårat koncept – Power Within Concept – grundar sig på att allt du behöver finns redan inom dig. Med våra tjänster stöttar vi dig på resan mot harmoni och balans för kropp, själ och ande.

Elin Pehrsson Power Within Concept

Elin Pehrsson

Författare, Healer & Life Coach

Elin förverkligande sin stora dröm om att bli författare när hon 2022 debuterade med sin bok Odödligt sökande som gavs ut på hennes andliga förlag PW Publishing, där hon arbetar som bokförläggare.

Förutom skrivandet så brinner hon för att hjälpa människor att få kontakt med sitt inre och utvecklas genom healing, meditation och samtal. Intresset för personlig utveckling och andlighet har hon haft med sig sedan hon var barn.

Att leva livet och följa sina drömmar har alltid varit Elins motto och det är detta som driver henne framåt, tillsammans med sin övertygelse om att allt är möjligt.

Hon erbjuder healing, healingmassage, tidigare liv-healing, medial vägledning och livscoaching.

Mikael Dabrowski Power Within Concept

Mikael Dabrowski

Holistisk hälsoterapeut i biomedicin

Mikael har en bakgrund i extremsport som professionell kitesurfare, men kände ett starkt kall att hjälpa människor och djur. Intresset för andlighet har han haft med sig sedan barnsben.

Efter hans studier i Biomedicin så har han jobbat med idrottsskador, massage, rödljusterapi, meditation, yoga och coachning.

Mikaels intresse för healing samt att sammanlänka andlighet och vetenskap ledde han till kvantfysiken. Idag arbetar han med frekvensterapi genom avancerade kvantprogram som till exempel på distans kan analysera en persons energisystem för att sedan balansera upp obalanser. 

Han erbjuder frekvensterapi, idrottsmassage, rödljusterapi, meditation, yoga och coachning.

Healingcenter

Vi båda arbetar online samt tar emot klienter på plats där vi befinner oss för tillfället (Sverige, Grekland eller Portugal).

Vi arrangerar kurser och retreat på olika platser och även på förfrågan. För att hålla dig uppdaterad om kommande event så klicka HÄR.

Följ gärna vår resa på Instagram @elin.pehrsson

© 2024 All Rights Reserved

sv_SESvenska