Kurser, Retreat & Event

HEALING, PERSONLIG UTVECKLING & ANDLIGT VÄXANDE

Kurser, retreat & event

På plats eller distans

Utforska de oändliga möjligheterna av vad du kan uppnå i ditt liv och låt den transformerande kraften påverka varje aspekt av ditt liv.

Retreat – Omfamna en läkande resa mot en mer balanserad och tillfredsställande tillvaro, omgiven av härliga likasinnade människor, fantastiska upplevelser och god mat.

Vi erbjuder olika typer av kurser, retreat och event, online men också på plats i Sverige och på andra platser i världen.

Kontakta oss gärna om eventuella samarbeten eller gästretreat.

Pågående & Kommande

Awaken the Power Within

En resa genom chakrasystemet för personlig & andlig utveckling

Distans - Nystart januari 2024

Om kursen

Välkommen till en 12-veckors transformerande resa att utforska och utveckla ditt inre jag genom kursen “Awaken the Power Within – En resa genom chakrasystemet för personlig och andlig utveckling”

Har du någonsin känt att det finns mer inom dig än vad du för närvarande uttrycker? Att ditt liv kunde vara fyllt av mer passion, energi och meningsfullhet? Vill du öka din medvetenhet, utvecklas personligt och växa i din andlighet? Är det dags att släppa taget om blockeringar, balansera dina chakran och uppnå harmoni och välbefinnande i livet? Då är detta kursen som kommer att guida dig på vägen mot den visionen.

Genom att utforska chakrasystemet – de energicentra som strömmar genom din kropp – kommer du att upptäcka hur du kan balansera och harmonisera dina fysiska, emotionella och andliga aspekter. Varje energicentra representerar olika aspekter av dig och vi kommer arbeta med dessa djupgående för att frigöra eventuella blockeringar som kan påverka dig känslomässigt, psykiskt eller fysiskt. Men också för att du ska förstå dig själv på djupet och i framtiden göra medvetna val som gynnar dig.

Nyckeln till läkning, harmoni och ökad självkännedom ligger i oss själva. Genom kursboken, videos, guidade meditationer, reflektionstid i form av skrivuppgifter, personlig coaching samt samtal med likasinnade människor så kan du blicka inåt, få förståelse och nyfunna insikter om dig själv. Vilket aktiverar din inre kraft så att du kan använda den för att göra transformerande positiva förändringar i ditt liv. Du kan komma att uppleva förändringar inte bara på en inre nivå, utan även i dina relationer, din karriär samt ditt fysiska och själsliga välbefinnande.

Ditt chakrasystem har nyckeln till ditt tidigare, nuvarande och framtida välbefinnande. De bär avtrycket från din livshistoria och påverkar därmed din resa framåt. Du kan låta ditt förflutna – gamla trauman, stress, präglingar och de mönster detta skapat i dig – att styra ditt liv. Men om du vill ha förändring i ditt liv behöver du medvetandegöra dessa mönster.

Lär dig att vara i kontakt med ditt högre jag och din inre vägledning för att navigera genom livet och dess utmaningar med en djupare inre visdom, medvetenhet och balans.

Tid, plats & pris

Kursen leds av Elin Pehrsson – Spirituell livscoach och Healer. Läs mer här.

Kursen pågår i 12 veckor, med start januari 2024.

Kursen är helt på distans och du bestämmer när i veckan du arbetar med den, men avsätt cirka 4 timmar per vecka. Endast 3 tillfällen har fast tid, detta är våra live seminarium.

Kursmaterialet; videos/föreläsningar samt meditationer skickas ut löpande under kursens olika delar.

Kursen har begränsat antal platser.

Du kan välja tre olika kurspaket av “Awaken the Power Within” (se nedan).

Våra kurspaket av "Awaken the Power Within"

Light

SEK 1 300
/månad i 3 månader
Ord. pris: 1 966 SEK per månad

Detta ingår

 • Erbjudandelpris: 3 900 kr för 3 månader (Du får över 30% rabatt på ord. pris 5 900 kr)
 • Vi erbjuder månadsvis delbetalning
 • Digital kursbok "Awaken the Power Within"
 • Chakra Quiz - Upptäck dina obalanser
 • Kursplanering/schema
 • 9 st videos/föreläsningar
 • 7 st guidade meditationer
 • 3 st live seminarium (digitalt)
 • Tillgång till Facebook Community
 • 10% rabatt på individuella coachingsessioner under kursens gång
Intresseanmälan
Rekommenderad

Basic

SEK 2 300
/månad i 3 månader
Ord. pris: 3 300 SEK per månad

detta ingår

 • Erbjudandelpris: 6 900 kr för 3 månader (Du får över 30% rabatt på ord. pris 9 900 kr)
 • Vi erbjuder månadsvis delbetalning
 • Digital kursbok "Awaken the Power Within"
 • Chakra Quiz - Upptäck dina obalanser
 • Kursplanering/schema
 • 9 st videos/föreläsningar
 • 7 st guidade meditationer
 • 3 st live seminarium (digitalt)
 • Tillgång till Facebook Community
 • 10% rabatt på individuella coachingsessioner under kursens gång
 • 3 x Personlig coaching via videosamtal (á 30 min)
 • Tillgång till veckovis personlig uppföljning via chatt (á 15 min)
Intresseanmälan
Störst rabatt

Premium

SEK 2 900
/månad i 3 månader
Ord. pris: 5 300 SEK per månad

Detta ingår

 • Erbjudandelpris: 8 700 kr för 3 månader (Du får över 45% rabatt på ord. pris 16 900 kr)
 • Vi erbjuder månadsvis delbetalning
 • Digital kursbok "Awaken the Power Within"
 • Chakra Quiz - Upptäck dina obalanser
 • Kursplanering/schema
 • 9 st videos/föreläsningar
 • 7 st guidade meditationer
 • 3 st live seminarium (digitalt)
 • Tillgång till Facebook Community
 • 10% rabatt på individuella coachingsessioner under kursens gång
 • 3 x Personlig coaching via videosamtal (á 30 min)
 • Tillgång till veckovis personlig uppföljning via chatt (á 15 min)
 • 1 x Personligt medialt budskap & tarotläggning
 • Chakrabalansering varje dag med AWL Quantum Generator (värde 6 000 kr)
Intresseanmälan

Mer om våra kurspaket

LIGHT

ERBJUDANDEPRIS: 3 900 kr

Ordinariepris: 5 900 kr

Detta kursalternativ innehåller enbart egenarbete utan individuell coaching.

Du kan möta kursdeltagarna i kursens Facebook Community och via live seminarierna.

Basic

ERBJUDANDEPRIS: 6 900 kr

Ordinariepris: 9 900 kr

Detta kursalternativ innehåller allt som Light-paketet erbjuder. Men som tillägg så får du tillgång till individuell coaching. Där kan du få din egna stund att bolla dina känslor, tankar och/eller insikter. Ibland kan det bara vara skönt att få någon att prata med om det som sker inom dig genom en sådan här transformerande resa. 

Utöver dina tre personliga coachingsessioner (á 30 min via videosamtal) så har du fri tillgång till kortare uppföljning/frågor/funderingar till din coach via chatt.

Behöver du fler sessioner så får du 10% rabatt på alla enskilda sessioner under kursens gång.

Premium

ERBJUDANDEPRIS: 8 700 kr

Ordinariepris: 16 900 kr

Detta kursalternativ innehåller allt som Light & Basic-paketet erbjuder. Men som tillägg så får du ett personligt medialt budskap tillsammans med en tarotläggning för att förmedla ett budskap som du behöver just nu. Detta sker oftast via ett röstmeddelanden på chatt.

Utöver detta, så får du Chakrabalansering varje dag med AWL Quantum Generator (till ett värde av 6 000 kr). 

Detta är ett kvantprogram som på distans kan rensa bort stagnation och negativitet samt balansera din aura och ditt chakrasystem.

Det hjälper till att släppa taget om ärr från känslomässiga, mentala och andliga delar av din aura. Det helar hål och revor i din aura för att förhindra att negativitet sipprar in i ditt energifält. När blockeringarna i dina chakran är borttagna och är i balans, kommer du att omges av en skyddande “energibubbla” genom bioresonanshealing. Den rensar bort den negativa energin och låter positiviteten komma igenom.

På detta sätt jobbar du med dig själv och att balansera ditt chakrasystem från två håll. Dels inifrån med personligt arbete genom kursen och coaching, samtidigt som du får ta emot frekvenser från programmet som balanserar ditt chakrasystem.

Detta utförs med kvantprogrammet AWL Quantum Generator av terapeut Mikael Dabrowski. För fler frågor gällande kvantprogrammet och frekvensterapi skicka ett mail till info@mikaeldabrowski.com

Övrig information

Efter avslutad kurs behåller du kursboken men du kommer inte längre ha tillgång till videos/föreläsningar och guidade meditationer. 

Allt material är upphovsrättsskyddat av Elin Pehrsson, Power Within och det är ej tillåtet att dela vidare hela eller delar av kursens innehåll till någon annan.

Om du köper paket där det ingår personlig coachning och personligt medialt budskap/vägledning så är det du som kursdeltagare som bokar in dessa. När kursen är avslutad går dessa inte längre att nyttja.

Alla våra paket går bra att delbetala månadsvis på förfrågan. Skicka ett mail till info@elinpehrsson.com i samband med din anmälan om du önskar delbetala.

Observera att även om du av någon anledning skulle behöva avbryta kursen är du förbunden till att betala alla tre månader, alltså hela kursavgiften.

Intresseanmälan

Välj det paket som passar dig och ta del av erbjudandet för kursstarten 2024!

Skrivretreat

på förfrågan

Om retreatet

Har du alltid drömt om att skriva en bok? Vill du lära dig de viktiga komponenterna för att skriva en roman och få ett bättre skrivarflöde samtidigt som du stärker kontakten med ditt inre?

I Power Withins skrivretreat får du en introduktion till grunderna i hur man skriver en roman och hur du kan ta hjälp av din intuition för att skapa berättelsen. En inspirerande helg som kombinerar skrivande och andlighet.

Retreatet varvar teori, praktik, diskussion, meditation och intuitionsövningar. Vi kommer gå igenom processen från manusidé till publicerad bok och beröra dramaturgi, hur man skapar levande karaktärer, litterär gestaltning, redigering, med flera. Vi kommer testa på meditation och intuitionsövningar som du kan använda som verktyg för att hjälpa dig i din skrivprocess.

Ledd av Elin Pehrsson – healer, holistisk livscoach, författare samt bokförläggare på PW PUBLISHING – ger detta retreat dig en introduktion till verktygen och teknikerna för att omvandla din kreativa vision till en framgångsrik roman. Möt likasinnade och få gemenskap i en liten och personlig grupp där det finns tid för samtal och reflektion.

Tid, plats & pris

Inga kommande datum tillgängliga just nu. 

Din investering: 3 000 kr. 

BONUS! 1 st signerat exemplar av boken ”Odödligt sökande” ingår + gratis frakt! (Värde 309 kr).

Om Elin

Elin har stor passion för det skrivna ordet, personlig utveckling och andlighet. Hon är en entreprenör ut i fingertopparna som älskar att ha många bollar i luften samtidigt.

Att följa sina drömmar har alltid varit något som motiverat och drivit henne. Den största drömmen har varit författarskapet. September 2022 debuterade hon med sin första bok Odödligt sökande, som är första delen i Eternity-serien. Det var i samband med hennes egen utgivning som hon också startade sitt eget bokförlag PW PUBLISHING.

Förutom Elins livslånga passion för berättelser och skrivande så har hon även studerat skrivande på Folkuniversitet, Journalistiskt skrivande på Skrivarakademin, Litteraturvetenskap Kreativt skrivande på Mittuniversitet i Sundsvall samt Romanskrivarlinjen på Färnebo folkhögskola.

Viktig information

Efter din anmälan skickas en faktura till den mail du bokat med (kolla också skräppost), på 300 kr som avser anmälningsavgiften. Denna avgift återfås ej om du av någon anledning inte kan närvara på skrivretreatet, men du får överlåta din plats och bok till en kompis. Resterande kursavgift på 2 700 kr kommer på ny faktura och ska vara betald senast 7 dagar före kursstart annars riskerar du att förlora din plats.

Boken ”Odödligt sökande” ligger som grund för kursen och diskussioner, så rekommendationen är att läsa boken innan retreatet för att kunna ta del av diskussionerna (och för att undvika spoilers). Denna skickas kostnadsfritt hem till dig när anmälningsavgiften är betald.

Retreatet erbjuder enbart 4 platser!

Varmt välkommen!

© 2024 All Rights Reserved

sv_SESvenska