PW Publishing

PW Publishing är ett bokförlag som satsar på böcker med innehåll sprungen ur hjärtat på författaren – som i sin tur berör, inspirerar och underhåller läsaren
Power Within Concept

Förlagets filosofi

PW Publishing ett bokförlag som har övertygelsen om att varje människa har sin egen sanning och vägledning i hjärtat. Att vi är kraftfulla och med den inre kraften kan vi förvandla våra drömmar till verklighet. PW står för Power Within – vår inre kraft.

Genom våra böcker vill vi sprida kärlek, hopp, medvetenhet och visdom. Att få väcka en nyfikenhet och sprida glädje. Vi vill inspirera människor till att lyssna på sin inre vägledning, följa sitt hjärta och våga gå sin egen väg.

Bakgrund

Vi är ett bokförlag, grundat 2022 av Elin Pehrsson.

Elin har stor passion för det skrivna ordet, personlig utveckling och andlighet. Hon är en entreprenör ut i fingertopparna som älskar att ha många bollar i luften samtidigt. Att följa sina drömmar har alltid varit något som motiverat och drivit henne. Den största drömmen har varit författarskapet. Augusti 2022 debuterade hon med sin första bok Odödligt sökande, som är första delen i Eternity-serien. Det var i samband med hennes egen utgivning som idén till PW Publishing föddes.

Förutom Elins passion för berättelser och skrivande så har hon även studerat skrivande på Folkuniversitet, Journalistiskt skrivande på Skrivarakademin, Litteraturvetenskap Kreativt skrivande på Mittuniversitet samt Romanskrivarlinjen på Färnebo folkhögskola.

Kontakt

Besök oss på www.pwpublishing.se

© 2023 All Rights Reserved

sv_SESvenska