Healing

HEALING & UTVECKLING FÖR KROPP, SJÄL & ANDE

Elin Pehrsson

Elin Pehrsson

Författare, Healer & Livscoach

Elin brinner för att hjälpa människor att få kontakt med sitt inre och utvecklas genom healing, meditation och samtal. Hon erbjuder: Healing, Medial Coaching, Meditation, Healingmassage och Tidigare liv-healing samt kurser för personlig och andlig utveckling.

Mikael Dabrowski Power Within Concept

Mikael Dabrowski

Holistisk hälsoterapeut inom biomedicin

Mikaels intresse för healing samt att sammanlänka andlighet och vetenskap ledde han till kvantfysiken. Han har flera års erfarenhet av att effektivt läka idrottsskador och arbetar med flera elitidrottare och landslagsspelare. Han erbjuder: Frekvensterapi, Senfästepressur, Idrottsmassage, Healing, Meditation, Personlig träning, Ungdomscoaching, Coaching och Yoga.

Information om våra enskilda sessioner & behandlingar

Så arbetar vi

När du upplever symptom, antingen i kropp, själ och/eller ande, så är det en signal till dig att det finns något som är i obalans. Det kan vara symptom som smärta, dålig sömn, stress, huvudvärk, olika psykiska och emotionella tillstånd, och så vidare.

Vårat mål är att hjälpa dig hitta tillbaka till balans och harmoni. Så i alla sessioner och behandlingar arbetar vi med hela dig – kropp, själ och ande.

Vi använder oss av intuition som ett verktyg för att hjälpa dig med just det du behöver, därav brukar ingen behandling bli den andra lik.

Hur fungerar healing?

Healing stöttar kroppens självläkningsförmåga genom att lösa upp blockeringar i kroppens energisystem. När energin inte kan flöda fritt – vi kommer ur balans – så kan detta på sikt sätta sig fysiskt i kroppen som sjukdom och kan då uppvisa flera olika symptom.

Vad gör healing?

Healing är fantastiskt på grund av hur det kan hjälpa kroppen och själen att läka på så många olika sätt! I flera länder är Reiki Healing redan en erkänd komplementär medicinsk metod, som ordineras av läkare.

Effekterna av healing är alltid individuella, men några av dem är:

  • Minskar stress
  • Lindrar depression
  • Smärtlindrande
  • Psykiskt och emotionellt lugnande
  • Helar trauman
  • Balanserar energi
  • Ökar kreativitet
  • Ökar immunförsvaret
  • Stärker kroppens energiförråd

Enskilda sessioner & behandlingar

Healing & Medial Coaching

Distans eller på plats - 60 min

Utförs av: Elin Pehrsson

Här får du den ultimata kombination av healing och medial coaching.

När du jobbar med din personliga utveckling jobbar du också med ditt energisystem. Genom healing, samtal och reflektion ges möjligheten att avlägsna blockeringar eller stagneringar i energin. Istället skapas ett flöde av energi som ger kroppen bra förutsättning för läkning på alla plan – fysiskt, psykiskt och känslomässigt. Du höjer din medvetenhet och du växer i din andlighet.

Vid distans: De första 20 minuterna skickar jag healing, tonar in på dig och lägger tre orakelkort för att få vägledning till dig. Sedan ringer jag upp dig på videosamtal så resterande 40 minuter har vi för coaching/samtal. 

Rekommenderas som kur/paket.

850 SEK

Distanshealing

Distans - 30 min

Utförs av: Elin Pehrsson

Allt levande består av energi som flödar genom oss. När vår energi är hög så känner vi oss starka, friska, har bra självförtroende och vågar ta oss an utmaningar. När vår energi är låg känner vi oss svaga och allmänt nedsatta.

Vi får energi från luften vi andas, från maten, från solskenet och från sömnen. Men vi har också möjlighet att öka vår energi, från tex andningsövningar och meditation. Som healer är det samma energi man jobbar med och kanaliserar.

Lägg dig gärna ner och slappna av på den avtalade tid när du tar emot healing. Jag tonar in på ditt energisystem och skickar healing under cirka 20 minuter. Efter healingen ringer jag upp för ett kort samtal (10 min) och meddelar det jag upplevt.

550 SEK

Medial vägledning ett budskap

Distans - 20 min

Utförs av: Elin Pehrsson

Medial vägledning i form av ett budskap som ska förmedlas till dig just nu eller om ett område i livet du vill ha vägledning om. Jag tonar in på din energi och får sedan intuitivt information från dina guider/ditt högre jag, som jag tolkar och förmedlar till dig. Jag använder mig också av orakelkort/tarot.
 
Budskapet ger dig vägledning, insikter eller självreflektion om din situation eller framtida möjligheter, vilket ger dig möjlighet att navigera i livet mer medvetet.
 
Jag skickar dig ett röstmeddelande via Facebook Messenger med det jag får till mig.

350 SEK

Frekvensterapi

Distans

Utförs av: Mikael Dabrowski

Framtidens energimedicin för holistisk hälsa!
 
Vi använder den senaste bioresonansutrustningen Oberon System Quantum & AWL1 Quantum Generator som nu även fungerar helt på distans (trådlöst) vart du än befinner dig i världen.
 
Bokas genom mail eller kostnadsfritt konsultationssamtal med Mikael.

Från 950 SEK

Ungdomscoaching

Distans - 45 min

Utförs av: Mikael Dabrowski

Bokas genom mail eller kostnadsfritt konsultationssamtal med Mikael.

650 SEK

Healing

På plats

Utförs av: Elin Pehrsson

Reiki är en japansk healing- och friskvårdsteknik. Rei betyder universell eller högre intelligens och Ki betyder livskraft eller metafysisk energi. Allt levande består av ki, eller energi, som flödar genom oss. När vår energi (ki) är hög så känner vi oss starka, friska, har bra självförtroende och vågar ta oss an utmaningar. När vår energi är låg känner vi oss svaga och allmänt nedsatta.

Vi får energi från luften vi andas, från maten, från solskenet och från sömnen. Men vi har också möjlighet att öka vår energi, från tex andningsövningar och meditation. Som Reiki healer är det samma energi man jobbar med och kanaliserar genom handpåläggning.

En Reiki behandling innebär handpåläggning på olika punkter på kroppen medan du ligger med kläderna på och slappnar av till lugn, avslappnande musik.

Rekommenderas som kur/paket.

Healingmassage

På plats

Utförs av: Elin Pehrsson

En avslappnande behandling där du får en kombination av healing (Reiki healing) med en mjuk avslappningsmassage. Denna kombination gör behandlingen väldigt effektiv och lugnande för både kropp och själ.

I denna behandling får du en mjuk massage där man försiktigt kan lösa upp spända muskler, men du får också healing som fungerar som en ”inre massage” som löser upp blockeringar i kroppens energisystem. 

Behandlingen börjar med att vi pratar kort om det är något speciellt du vill ha hjälp med. Sedan varvas, healing via handpåläggning vid huvudet och på framsidan av kroppen, med massage på bröstmusklerna och axlarna. Sedan massage på rygg, axlar och nacke varvat med healing. Efteråt pratar vi om din upplevelse.

Healingmassage & Medial vägledning

På plats

Utförs av: Elin Pehrsson

Njut av en avslappnande Healingmassage där du får en kombination av energibehandling (Reiki healing) och en mjuk avslappningsmassage. Denna kombination gör behandlingen väldigt effektiv och lugnande för både kropp och själ.
 
De sista 15 minuterna får du medial vägledning i form av ett budskap som ska förmedlas till dig. Jag tonar in på din energi och får sedan intuitivt information från dina guider/ditt högre jag, som jag tolkar och förmedlar till dig. Budskapet ger dig vägledning, insikter eller självreflektion om din situation eller framtida möjligheter, vilket ger dig möjlighet att navigera i livet mer medvetet.

Tidigare liv-healing

På plats

Utförs av: Elin Pehrsson

Tror du på reinkarnation? Vill du utforska ett tidigare liv?

Att återuppleva ett tidigare liv kan man göra bara för att man är nyfiken, men framförallt så kan det verka positivt och helande på både kropp och själ ur ett terapeutiskt syfte. Du får möjlighet att lösgöra blockeringar i form av att frigöra minnen, tankar, känslor och trauman som lagrats i din själs minnesbank och som kan påverka dig i ditt liv idag. Det är inte heller ovanligt att du får stärkande insikter kring vem du verkligen är och din potential, som kan hjälpa dig framåt i detta liv.

Som Holistisk livscoach och healer ger jag dig healing samtidigt som jag guidar dig in i en djup meditation där du tryggt kan få möjlighet att uppleva ett av dina tidigare liv. Du kan vara trygg i att din själ bara kommer att visa dig vad du är redo att se, bearbeta och läka.

Efteråt samtalar vi kring det du upplevt. Tidigare liv-healing tar cirka 1,5 – 2 h.

Vill du veta mer om någon av våra behandlingar?

Kontakta oss så berättar vi mer

Boka in ett kostnadsfritt samtal med våra terapeuter Elin eller Mikael eller skicka ett mail till info@powerwithinconcept.com så återkommer vi så snart vi kan!

© 2024 All Rights Reserved

Vi erbjuder

Kostnadsfritt konsultationssamtal med oss på Power Within Concept

Boka en tid hos oss så ringer vi upp dig

Healing, Personal Development & Spiritual Growth

Populärt

Frekvensterapi

Odödligt sökande

Om oss

Kontakt

Användbara länkar

Kostnadsfritt konsultationssamtal

Köp Odödligt sökande

Kontakt

© 2024 Created by elinpehrsson.com

sv_SESvenska